Appareils et accessoires
Roast Carrot Butter
Prép. 5min
Total 1h
400 g
Ingrédients
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
ground cumin2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained400 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 400 g
Protides
39 g
Calories
4456 kJ /
1065 kcal
Lipides
25 g
Fibre
48 g
Glucides
184 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot and Ginger Soup
5min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Apple Spiced Houmous
10min
Green Goodness Soup
10min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Watercress and Oat Soup
35min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13h 30min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Portuguese Leeks
45min
Coconut Creamed Kale
20min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min