Appareils et accessoires
Chicken Fajita Soup
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
corn tortillas cut into strips (¼ in. x 1 in.)4
-
cilantro leaves and tender stems only10 sprigs
-
white onions halved8 oz
-
garlic cloves2
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
jalapeño peppers cut into rings1 - 2
-
water32 oz
-
chicken stock paste4 heaping tsp
-
salt1 tsp
-
canned diced tomatoes8 oz
-
canned hominy5 oz
-
chicken breast fillets, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)12 oz
-
freshly squeezed lime juice to taste2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
849.8 mg
Protides
23.2 g
Calories
1235 kJ /
295.2 kcal
Lipides
11.3 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
27.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Tinga de Pollo
40 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Tortilla Soup
25 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min