Appareils et accessoires
Japanse kip curry
Prép. 10min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.8 g
Calories
1393 kJ /
333 kcal
Lipides
9.79 g
Fibre
11.35 g
Glucides
29.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Fideuá van groenten
40min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Snelle Thaise kipcurry
40min