Appareils et accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Prép. 1h 25min
Total 2h
40 stuks
Ingrédients
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optionnel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3 g
Calories
240 kJ /
57 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0.2 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Gozleme
1h 40min
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Mangochutney
1h 20min
Broodkruimels
5min
Pierogi met vlees
1h
Verse zomerse loempia’s
30min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Sate Ayam
1h 30min
Aardappel flatbread
12h