Appareils et accessoires
Marble sponge slice with peach crème
Prép. 45min
Total 4h 30min
10 pieces
Ingrédients
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
8 g
Calories
1407 kJ /
336 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1.2 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Treat Yourself
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Pas d’évaluation
Roasted banana affogato
Pas d’évaluation
Japanese Cheesecake (Anna)
6h 15min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Mint Chocolate Pudding Cups
2h 50min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Sweet beet
15min
Cheesecake ice cream
3h
Vanilla ice cream
12h
Hazelnut Truffles
1h 30min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Chocolate Lava Cake
45min