Appareils et accessoires
Shrimp Cakes
Prép. 10min
Total 30min
12 pieces
Ingrédients
-
18 oz large raw prawns, peeled and deveinedlarge raw shrimp, peeled and deveined18 oz
-
pork belly (optionnel) cut into pieces2 oz
-
green onions cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
cilantro leaves and tender stems12 sprigs
-
ginger (optionnel) peeled½ oz
-
tapioca flour1 tbsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper⅛ tsp
-
vegetable oil to fry
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
408.2 mg
Protides
6.2 g
Calories
217.3 kJ /
51.9 kcal
Lipides
2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavors
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Spiced Beef Sausages
40 min
Almond Dip
10 min
Quick Beef Pho
45 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Green Beans with Peanuts
15 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Shrimp Sauté
25 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min