Appareils et accessoires
Gevulde veggieslakken
Prép. 20min
Total 45min
10 stuks
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5 g
Calories
243 kJ /
58 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
1 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Crème karamel (flan)
5h 30min
Alpenmacaroni
45min
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Pompoen vingers
1h 30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Advocaat
10min