Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 800 g cartofi, tăiați cuburi (3-4 cm)
- 30 ulei de măsline, plus pentru uns
-
6
rondele de merluciu (120-200 g fiecare)
ou 6 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (orice tip de pește alb, 120-200 g fiecare) - 2 lingurițe sare, plus după gust
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți
- 1 cățel de usturoi
- 100 g morcovi, tăiați bucăți
- 50 g vin alb
- 400 g roșii, tăiate bucăți
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 100 g apă
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 25 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 3.4 g
Recettes alternatives
Chifteluțe cu sos de roșii
45 Min
Ardei umpluți, cu orez și sos de roșii
1sa
Crevete cu paste și mazăre
40 dk
Piept de pui cu cușcuș în stil arab
45 Min
Cannelloni cu umplutură de anghinare și sos de roșii
1h 35min
Iaurt cu fructe de pădure
Pas d’évaluation
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40 dk
Cod cu unt și citrice
50 Min
Tagliatelle cu hribi
1sa
Pește gras sous-vide
1 Std. 5 Min
Cotlet de porc sous-vide
2h
Păstrăv cu sos olandez
50 Min