Vanilla Sponge Layer Cake
TM6 TM5

Vanilla Sponge Layer Cake

4.0 (28 évaluations )

Ingrédients

Vanilla Sponge

  • 200 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
  • 200 g caster sugar
  • 200 g self-raising flour
  • 4 large eggs
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract

Vanilla Buttercream

  • 200 g unsalted butter, soft
  • 400 g icing sugar, plus extra for dusting
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract

Assembly

  • 2 batches fondant icing (approx. 660 g)
  • food colouring pastes, as desired

Infos nut.
par 1 slice
Calories
3200 kJ / 765 kcal
Protides
4.3 g
Glucides
120.2 g
Lipides
29.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives