Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1812 kJ / 431 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Sweet Potato and Corn Chowder
45min