![Lentil and Pumpkin Pot Pies Lentil and Pumpkin Pot Pies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B010C64-9BF9-447E-9579-03DBA9822B7D/Derivates/6C277633-91ED-4A34-9D5F-FD2090B313CF.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1812 kJ / 431 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Veggie Wellington
2sa
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Lentil bolognese
30 min