Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
TM6 TM5 TM31

Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing

4.2 (10 évaluations )

Ingrédients

Hazelnut chocolate spread

  • 150 g raw hazelnuts, skins on
  • 40 g raw cacao powder
  • 100 g pure maple syrup
  • 100 g full cream milk

Cupcakes

  • 130 g raw hazelnuts, skins on
  • 60 g buckwheat flour (see Tips)
  • 40 g raw cacao powder (see Tips)
  • 2 tsp baking powder (see Tips)
  • ⅛ tsp stevia extract powder (optional)
  • 70 g extra virgin olive oil
  • 120 g pure maple syrup
  • 2 eggs
  • 80 g milk
  • 100 g hazelnut chocolate spread (see Tips)

Icing

  • 1 avocado, ripe, flesh only
  • 90 g pure maple syrup
  • 30 g raw cacao powder
  • 80 g hazelnut chocolate spread (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1224.4 kJ / 291.5 kcal
Protides
6.3 g
Glucides
15.7 g
Lipides
22.2 g
Graisses saturées
3.3 g
Fibre
5.4 g
Sodium
79.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives