Appareils et accessoires
Italian Savory Cheesecake
Prép. 15min
Total 4h 20min
12 slices
Ingrédients
-
salted crackers4 ½ oz
-
unsalted butter softened, cut into small pieces3 oz
-
whole milk7 oz
-
2 packets/envelopes unflavored gelatin powderunflavored gelatin powder4 ½ tsp
-
green olives, pitted plus 15-16 extra, to garnish2 oz
-
ricotta cheese well drained9 oz
-
Gorgonzola creamy, or other blue cheese7 oz
-
salt1 pinch
-
freshly ground pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
8 g
Calories
902 kJ /
216 kcal
Lipides
16 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cheese Please!
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Whisked Egg Whites
5min
Lemon Bundt Cake
2h
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Easy Cheese Souffles
1h
Blueberry Swirl Cheesecake
8h 55min
Caramel Apple Pudding
4h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27h
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min