Appareils et accessoires
Vastensoep
Prép. 15min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16.05 g
Calories
1259 kJ /
301 kcal
Lipides
20.65 g
Glucides
12.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Paksoi en ham rijst
40 min
Koken van speltgraan
Brak ocen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 godz. 25 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Beef laab
1 godz. 5 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Brak ocen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Chai-theepoeder
15 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min