Appareils et accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Prép. 5min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
54.8 g
Calories
3157 kJ /
754 kcal
Lipides
39.8 g
Fibre
3.8 g
Glucides
47.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Knapperige koekjes
1h 30min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Aardappelpuree
45min