Appareils et accessoires
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Prép. 15min
Total 9h
8 portions
Ingrédients
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.2 g
Calories
1208 kJ /
289 kcal
Lipides
18.2 g
Glucides
28.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The British Isles on a Plate
88 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rhubarb Fool
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Gluten-free Bread Sauce
35min
Caramel Parfait
7h
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Prawn Cocktail
15min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Smoked Mackerel Pâté
55min