Thai Red Curry Paste
TM6

Thai Red Curry Paste

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 6 tsp coriander seeds
  • 3 tsp cumin seeds
  • 200 g shallots, halved
  • 60 - 90 g fresh red chillies, halved, to taste
  • 2 stalks fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
  • 12 garlic cloves
  • 45 g fresh galangal, peeled, cut in round slices (2 mm)
    ou fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 limes, thin peelings of skin only
  • 30 g shrimp paste
    ou white miso paste
  • ½ tsp ground white pepper

Infos nut.
par 1 jar
Calories
1917.1 kJ / 458.2 kcal
Protides
20.3 g
Glucides
100.6 g
Lipides
5.3 g
Graisses saturées
0.4 g
Fibre
20 g
Sodium
321.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives