Appareils et accessoires
Anghinare în ulei
Prép. 20min
Total 1h 40min
500 g
Ingrédients
-
oțet de vin750 g
-
vin alb, sec250 g
-
sare1 lingură
-
inimi de anghinare, proaspete (aprox. 50 g fiecare)10 - 12
-
căței de usturoi1 - 2
-
2 foi de dafin, uscatefoi de dafin proaspete2
-
pătrunjel uscat3 prize
-
rozmarin uscat, mărunțit1 priză
-
piper negru boabe10
-
ulei de măsline extravirgin plus 1-2 linguri pentru a acoperi inimile de anghinare dacă este nevoie80 g
-
apă
Niveau
facile
Infos nut. par 50 grame
Sodium
745.3 mg
Protides
2 g
Calories
614 kJ /
147 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creat de mine cu dragoste și Thermomix® - III
8 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Supă de pește cu spanac
Keine Bewertungen
Tortellini cu supă de carne
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Slush cu pepene verde
5 Min
Lichior de coacăze negre
1 Std. 5 Min
Saleuri cu bacon și ceapă
1 Std. 20 Min
Chutney de mure și ceapă
6 Std. 50 Min
Pudră de ciuperci
Keine Bewertungen
Muștar dulce de caise
Keine Bewertungen
Driver
Keine Bewertungen
Spanac cu năut
30 Min
Mini pizza
1 Std. 30 Min