Appareils et accessoires
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Prép. 5min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
water12 oz
-
nectarines sliced into thin wedges16 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
raspberries6 oz
-
heavy whipping cream chilled7 oz
-
6 oz Lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
80.6 mg
Protides
4 g
Calories
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
31.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road Trip - Traveling with Thermomix®
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Whisked Egg Whites
5 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Egg Cream
1 godz. 10 min
Arabian Spice Mix
5 min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1 godz. 45 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 godz. 55 min
Blackberry Jam
45 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
15 min
Strawberry Macaroons
50 min
Strawberry Shortcakes
45 min
Cardamom Hot Chocolate
20 min