Appareils et accessoires
Sous-Vide Scrambled Eggs
Prép. 5min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
681.4 mg
Protides
22.5 g
Calories
1898.5 kJ /
452 kcal
Lipides
40.6 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
20.9 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Pas d’évaluation
Shredded Lettuce
10min
Finely Ground Nuts
5min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Strawberry Buttermilk Sherbet
1h 10min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Pasta "alla Norma"
50min
Matcha Hot Chocolate
15min
Mayonnaise (3 Minute)
10min
Boiled Egg Mode
20min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min