Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů sladké hořčice
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 718 kJ / 171.5 kcal
- Protides
- 1.8 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 1.8 g
Recettes alternatives
Velikonoční bezé koláč
2hod.
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Pas d’évaluation
Pomerančový dresink s kari
5min
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6h 15min
Okurková raita s mátou
25min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Pas d’évaluation
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1h 10 min
Rivani (pomerančový krupicový dezert)
1h 15min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 λεπτ.
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 λεπτ.
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3h 50 min
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45min