Appareils et accessoires
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
Prép. 40min
Total 6h 10min
12 portions
Ingrédients
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
eggs, large2
Chocolate Pudding Filling
-
155 g dark chocolate, 70%, high quality chips or chunksValrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)155 g
-
whole milk200 g
-
sugar45 g
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
butter, unsalted in pieces60 g
Caramel Filling
-
sugar155 g
-
butter, unsalted cold in 1 cube130 g
-
water divided1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream150 g
Rolling and Assembly
-
mango, ripe thinly sliced, to garnish
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
68 mg
Protides
8 g
Calories
2536 kJ /
606 kcal
Lipides
37 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
21 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Floating islands
1 godz.
Flourless Chocolate Coffin Cake
Brak ocen
Mini rum baba bundts
2 godz.
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Kiwi Sour
10 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
James Bond's Vesper Martini
5 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Croissants
16 godz.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.