Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 713 kJ / 170 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 1.3 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 0.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20min
Šunková pěna
5min
Budapešťská pomazánka
10min
Čabajská pomazánka
15min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Třená niva
5min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Hermelínová pěna
10min
Škvarková pomazánka
5min