Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 gramů sýru eidamu, na kousky
- 700 gramů vody
- 330 gramů ajvaru, sterilovaného (čalamáda z paprik, lilku, česneku a chilli)
- 200 gramů smetany, 12% tuku
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
ou 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli
- 400 gramů těstovin, penne
- 80 gramů pórku, na kolečka (2 mm)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2529 kJ / 604 kcal
- Protides
- 24.2 g
- Glucides
- 79.4 g
- Lipides
- 19.1 g
- Fibre
- 5.9 g
Recettes alternatives
Čočková polévka
1ωρ. 35 λεπτ.
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 Std.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1 Std. 15 Min
Rizoto s uzeným sýrem
35 dk
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 Min
Nudle s růžovozelenou omáčkou
20 分钟
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25 分钟
Hráškovo-mrkvová polévka
1 Std.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 Std.
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 Min
Česneková polévka
20 分钟