Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
25
gramů oleje
ou 25 gramů olivového oleje - 200 gramů zelených a červených paprik, na proužky (5 cm dlouhé, 0,5 cm široké)
- 100 gramů červené cibule, nakrájené napůl a potom na plátky (0,5 cm)
- 150 gramů mrkve, nakrájené na tyčinky (5 cm dlouhé, 0,5 cm široké)
- Infos nut.
- par 475 gramů
- Calories
- 1465 kJ / 349 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 25 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 11.2 g
- Sodium
- 97 mg
Recettes alternatives
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Restovaná paprika (400 gramů)
25min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Restované houby (300 gramů)
25min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Pas d’évaluation
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15 min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 min
Restované proužky krůtího masa
15 min
Restované kostky kuřecího masa
15 min
Restované proužky kuřecího masa
15 min