Appareils et accessoires
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Prép. 15min
Total 1h 50min
16 kawałków
Ingrédients
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 kawałek
Protides
4 g
Calories
695 kJ /
166 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.5 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Recettes
Pologne
Pologne
Vous pourriez aussi aimer...
Ciasteczka ślimaczki
2h
Kakaowe bułeczki gotowane na parze (Mantou)
3h
Ciasto zebra
1h 35min
Ciasto herbaciane
1h 15min
Precle
1h
Baletki
1h 10min
Angielskie scones
50min
Krem z kasztanów jadalnych
15min
Szafranowe bułeczki lussekatter
2h 10min
Ciastka bretońskie (bez cukru)
1h
Babka piaskowa sezamowa
1h
Magdalenki na choinkę
1h 30min