Versions compatibles
Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g cartof curățat, tăiat bucăți (3 cm)
- 30 g fenicul, tăiat bucăți (3 cm)
- 70 g dovleac, bucăți (3 cm)
- 50 g pulpă de curcan, fără piele, bucăți (2 cm)
- 250 g apă
- 2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură parmezan ras
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1090 kJ / 261 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 13.75 g
- Lipides
- 16.22 g
- Fibre
- 1.97 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Piure de morcovi, cartofi și carne (5-6 luni)
30 min
Piure de orez și dovlecei, cu carne de curcan, pentru mai multe mese (7-9 luni)
35 dk
Piure de dovlecei (5-6 luni)
30 min
Piure fantezie (10-12 luni)
Pas d’évaluation
Piure de fenicul, cartofi și pui (7-9 luni)
30 min
Griș cu supă de carne (7-9 luni)
Pas d’évaluation
Piure de legume, cartofi și carne
35 dk
Piure de legume cu pui și cereale (7-9 luni)
35 dk
Piure de legume, cartofi și curcan (5-6 luni)
30 min
Piure de dovlecel cu ou (10-12 luni)
25 phút
Piure de morcovi și cartofi (5-6 luni)
35 dk
Piure de legume și carne de vită pentru mai multe mese (7-9 luni)
35 dk