Appareils et accessoires
Hazlenut and Sunflower Spread
Prép. 5min
Total 8h 10min
350 g
Ingrédients
-
water250 g
-
sunflower seeds100 g
-
blanched hazelnuts toasted200 g
-
fine sea salt (or see variation for sweet version)1 pinch
-
lemon juice only½
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
14 g
Calories
2327 kJ /
556 kcal
Lipides
53 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Cocktail Sauce
5min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1h 30min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min