Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
TM6 TM5

Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie

4.2 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 5 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 24 oz lamb meat, sinew free, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 3 ½ oz yellow onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 7 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 ½ in.)
  • 1 oz olive oil
  • 15 oz canned diced tomatoes
    ou 15 oz fresh tomatoes, diced
  • 8 oz button mushrooms, sliced
  • 5 oz white wine
  • 1 ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 oz Worcestershire sauce
  • 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)
  • 5 ½ oz whole milk
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 3 oz unsalted butter

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1862 kJ / 445 kcal
Protides
27 g
Glucides
33 g
Lipides
22 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives