Appareils et accessoires
Butter Chicken
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
chicken breasts skinless, diced (2-3 cm)500 g
-
tikka paste (see tip)100 g
-
ghee40 g
-
onions quartered150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
water100 g
-
tomato purée70 g
-
single cream500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
807 mg
Protides
33.2 g
Calories
2653.3 kJ /
634.2 kcal
Lipides
47.9 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
22.1 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Cookidoo® Served 2021
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Cookidoo® SERVED 2024
10 Recettes
International
International
Your Cookidoo® 2025: Kitchen Maestro
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Your First Month Mixing
55 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Garam Masala
50min
Tikka Paste
1h
Chicken Tikka Masala
45min
Beef Madras
1h 30min
Chicken Jalfrezi
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Chicken Tikka
4h 10min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Prawn Bhuna
30min