Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte brisée
- 300 g de farine, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre froid en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g de sucre
- 100 g d'eau froide
Garniture
- 30 - 50 g d'eau
- 800 - 1000 g de pommes, par ex. Granny Smith, pelées, en morceaux (2-3 cm)
- 10 g de jus de citron frais
- 100 g de sucre
- 1 - 2 c. à café de cannelle moulue
- 1 blanc d'œuf, légèrement battu
- 40 g de panure
Finitions
- 1 jaune d'œuf, légèrement battu
- 1 c. à soupe de sucre
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 45.3 g
- Fat
- 11.9 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Sablés au chocolat
1 Std. 30 Min
Brownies
1h
Biscuits fourrés type Oréo®
3 godz. 50 min
Pain paysan
3h
Gâteau à la crème
45 dk
Focaccia aux oignons
2h 20min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Gâteau choco-coco
40 min
Cake aux branches
1h 10 min.
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.