Geräte und Zubehör
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
venkel in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter200 g
-
prei alleen het witte gedeelte, in zijn geheel200 g
-
olijfolie30 g
-
zout plus 1 snufje voor het glazuur½ - ¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
verse tijmblaadjes2 el
-
verse geitenkaas100 g
-
ei1
-
ricotta100 g
-
bladerdeeg een rechthoekig vel375 g
-
eierdooier1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
612 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1719 kJ /
411 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Pesto met basilicum
5min
Veelzijdige gladde soep
45min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min