Geräte und Zubehör
Aardbeien- en chocoladetaart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
eierdooiers3
-
kristalsuiker70 g
-
donkere chocolade in stukken300 g
Zoet zanddeeg
-
kristalsuiker100 g
-
halfgezouten boter in stukken, en iets meer voor de vorm200 g
-
bloem en iets meer voor het werkvlak370 g
-
ei1
-
bloem voor bestuiven werkvlak
Aardbeiengelei
-
agar-agar (± 1 g)1 tl
-
Szechuan peperkorrels naar eigen smaak1 tl
-
kristalsuiker70 g
-
aardbeien en iets meer voor de afwerking350 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
11 g
Brennwert
3305.7 kJ /
789.5 kcal
Fett
49.2 g
Ballaststoffe
6.3 g
Kohlenhydrate
75.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min