Geräte und Zubehör
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optional) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
34 g
Brennwert
3569 kJ /
853 kcal
Fett
55 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Koken van basmatirijst
35 Min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 Std. 20 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Zalm met venkel
40 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min