Geräte und Zubehör
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optional) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
34 g
Brennwert
3569 kJ /
853 kcal
Fett
55 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Viscurry
35 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.