Geräte und Zubehör
Mediterraanse gebakjes
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
14 g
Brennwert
1731 kJ /
414 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Cheesecake likeur
10 min
Pekingeend
45 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Karamelijs
Brak ocen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Pizzarolletjes met worst
1 godz. 20 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min