Zin in stoofvlees met karakter, een heerlijke vol-au-vent, goudbruine Brusselse wafels of balletjes in tomatensaus met de échte smaak van vroeger? Met Thermomix zet je de Belgische klassiekers zó op tafel.Laat je verrassen door hoe makkelijk traditie en innovatie samenkomen. Herontdek de Belgische keuken op z’n best – sneller, eenvoudiger en altijd vol smaak.
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.
Aalsterse Vlaai
1 Std.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Garnaalkroketten
24 Std.
Brusselse Wafels
1 Std.
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Mosselen met Frietjes
45 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.