Apparaten en accessoires
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portie
Ingrediënten
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
268 kJ /
64 kcal
Vetten
0.3 g
Koolhydraten
12.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Minipizza’s
1u. 20min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zalm met rijst en champignons
30min
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Tomatensoep met Burrata
35min