Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gelatineblaadjes
Cava room
- 300 g room, 35% vet koud (zie tip)
- 30 g poedersuiker
- 170 g mousserende witte wijn, type Cava
- 10 g citroensap
- 30 g suiker
- 3 eierdooiers
Gelei
- 80 g water
- 70 g suiker
- 130 g Pacharan of andere sleep ruimlikeur
Coulis van bramen en druiven
- 60 g braambessen, diepgevroren
- 70 g druiven
- 70 g suiker
- 20 g citroensap
Meringue
- 1 eiwit
- 40 g mousserende witte wijn, type Cava
- 100 g suiker
Montage
- 6 - 8 lange vingers (boudoirs) in stukken
- 190 g druiven, wit of rood (pitloos)
- 60 g braambessen, vers of bevroren, ontdooid
-
4
wafelrollen, verkruimeld
of 4 el gemengde granen, ontbijt, knapperig
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 44.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1sa
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Kruiden- en citroenzout
1sa
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 dk
Crème anglaise
15min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Roze roerei
Geen beoordelingen