Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Hongaarse champignonsoep
30min
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
All-in-one kip cacciatore
2 godz. 45 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Portugees crème brûlée
25min
Gazellehoorns
1 Std.
Paella met kidneybonen
55min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
XXL - Pompoensoep
50min