Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten, in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
of 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 10 g verse basilicumbladeren
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 150 g droge pasta, type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- verse basilicumbladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 998.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Gember schillen
Geen beoordelingen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Boekweit met champignons
25 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Viscurry
35 min
Thaise burgers
30 Min
Arabische kip met couscous
45 min