Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g bloemige aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (1 cm)
- 400 g groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)
- 1 - 1 ¼ tl zout
- 350 g melk
- 30 g boter, ongezouten
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1041 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Groentensaus voor pasta
40min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Warme chocolademelk
10 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Bechamelsaus
15min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Veelzijdige gladde soep
45min
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Romige tomatensoep
25min
Groentensoep
35 Min
Appelmoes
20 Min
Aardappelpuree
45min