Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g aardappels, in stukken gesneden
- 100 g tomaten, in helften gesneden
- 80 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook
- 400 g gemengde groenten (bijv. wortels, koolrapen, prei), in stukken gesneden
- 2 takjes verse peterselie
- ½ tl zout, aanpassen aan smaak
- ¼ - ½ tl gemalen peper, naar smaak
- 600 g water, aanpassen aan smaak
- 20 g boter, ongezouten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 375 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Aardappel-preisoep
40 min
Romige tomatensoep
25min
Veelzijdige stevige soep
50min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Pompoensoep
35min
Aardappelpuree
45 min