Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, cut in pieces (3 cm) (optioneel)
- 200 g bleekselderij, cut in pieces
- 250 g wortelen, cut in pieces
- 100 g uien, cut in halves
- 100 g tomaten, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 teentje knoflook
- 50 g verse champignons
- 1 gedroogd laurierblad (optioneel)
- 6 takjes gemengde verse kruiden (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 takjes verse peterselie
- 120 g grof zout
-
30
g droge witte wijn
of 30 g water - 1 el olijfolie
- Voeding
- per 6 porties
- Calorieën
- 2226 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 18.4 g
Alternatieve recepten
Kippenbouillonpasta
45min
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Rabarberijs
36h 25min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Vanillesuiker
72 godz.
Amandelmelk
10min
Vleesbouillonpasta
45min
Tomatenketchup
1h 15min