Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui, in vieren gesneden
- 130 g wortelen, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Voeding
- per 10 porties
- Calorieën
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.
Vichyssoise met pasta
35 min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Pierogi met vlees
1 godz.
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Eendenlever
33h
Amandelmelk
10 Min