Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (une plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains au chocolat
13h
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Macarons au café
24 Std.
Brioche parisienne
24 Std.
Pain aux raisins
24 Std.
Pâte feuilletée maison
1h
Macarons au chocolat
24 Std.
Baguette express
2h 35 min
Pain au chocolat
24 Std.