Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux, ramolli
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3005 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 102.8 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Pain au chocolat
24h
Baguette express
2h 35min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Gâche vendéenne
3h 20min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Pain de mie
3h 20min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Roulés briochés au chocolat
2 Std. 40 Min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min