蔥花麵包

蔥花麵包

4.5 31 beoordeling
Voorbereiding 40min
Totaal 3u. 20min
10 塊

Ingrediënten

  • 200 克
  • 牛奶
    20 克
  • 細砂糖
    70 克
  • 乾酵母粉
    2 茶匙
  • 高筋麵粉
    500 克
  • ¾ 茶匙
  • 奶粉
    15 克
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    40 克
  • 切蔥花
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 1 顆
  • 25 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 塊

Eiwitten 9.5 g
Calorieën 1146 kJ / 274 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 37.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...