Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g feijão-verde bonge
- 200 g milho branco canjica
- 100 g milho amarelo seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 4 dentes de alho
- 2 folha de louro
- 400 g toucinho cortado em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços
- 100 g vinho branco
- 4 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2200 g água
- 35 g azeite
- 200 g chouriço de carne
- 300 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 350 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 250 g abóbora cortada em cubos pequenos
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas
- 200 g tomate em pedaços
- 300 g feijoca cozida escorrida
- Jindungo q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2640.5 kJ / 631.1 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1272.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada
1 godz. 10 min
Sopa da pedra
1 godz. 30 min
Feijoada de porco com feijão-preto
12 Std. 50 Min
Sopa rica de soja
50min
Frango com quiabo
50min
Calulu de peixe
40min
Salada de maçã espiralizada com molho de limão - TM5
Geen beoordelingen
Sopa da pedra
1 godz. 30 min
Caril de frango
55min
Feijoada à transmontana
45 min
Biryani de borrego
1h 20min
Frango em vinho tinto
6 Std.