Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g feijão-verde bonge
- 200 g milho branco canjica
- 100 g milho amarelo seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 4 dentes de alho
- 2 folha de louro
- 400 g toucinho cortado em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços
- 100 g vinho branco
- 4 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2200 g água
- 35 g azeite
- 200 g chouriço de carne
- 300 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 350 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 250 g abóbora cortada em cubos pequenos
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas
- 200 g tomate em pedaços
- 300 g feijoca cozida escorrida
- Jindungo q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2640.5 kJ / 631.1 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1272.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brigadeiro de leite condensado de soja
25min
Achar de beringela
1 Std. 25 Min
Muamba de galinha com funje
50min
Feijão tropeiro
25min
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45min
Pastel de vento
3h
Palitos de curgete com molho de iogurte - TM5
Geen beoordelingen
Muamba de ginguba com galinha e funje de milho
1h 10min
Xarém com atum fresco
40min
Calulu de peixe
40min
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
3h 40min
Feijão de óleo de palma
20min