Apparaten en Accessoires
泡菜豬肉豆腐鍋
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開180 克
-
洋蔥 (約半顆),切絲100 克
-
白芝麻油1 大匙
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
辣椒粉 (optioneel)½ 茶匙
-
蒜頭 (optioneel) 預先磨成泥½ 茶匙
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開200 克
-
水800 克
-
五花肉片300 克
-
金針菇 去根部,洗淨1 包
-
新鮮青辣椒 (optioneel) 斜切薄片1 根
-
板豆腐 切塊350 克
-
蔥 切段3 根.
-
鹽 依個人口味調整1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.769 g
Calorieën
1913 kJ /
457 kcal
Vetten
34.933 g
Vezels
2.98 g
Koolhydraten
14.699 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火鍋TIY
10 recepten
Taiwan
Taiwan
韓式家常料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan