Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de coco y relleno
- 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
- 140 g de harina de repostería
- 50 g de coco rallado
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 120 g de yogur de coco
- 100 g de aceite de girasol
- 150 g de mermelada de albaricoque
Cobertura de chocolate y decoración
- 50 g de aceite de girasol
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 50 g de coco rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2689 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 9.89 g
- Koolhydraten
- 62.36 g
- Vetten
- 39.37 g
- Vezels
- 3.29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3 Std. 10 Min
Brownie flan
5 godz. 15 min
Tarta Sacher
3h
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1h 10min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 godz. 20 min
Coca de vidre con almendra
2 Std.
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Coca de Llavaneres
1hod.
Tarta de chocolate almendrada
3h
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Panellets
10 godz. 30 min