Bolo de amêndoa e gila da Margarida Fernandes

4.9 8 beoordeling
Voorbereiding 50min
Totaal 4u. 50min
8 fatias

Ingrediënten

Doce de gila
  • abóbora chila
    1
  • água
    1000 g
  • açúcar
    500 g
  • pau de canela
    1
  • casca de limão
    3 tiras de
Bolo
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • amêndoa s/ pele
    350 g
  • açúcar
    350 g
  • ovos
    7
  • farinha p/ bolos
    50 g
Ovos-moles
  • água
    70 g
  • açúcar
    190 g
  • gemas de ovo
    8
Fios de ovos
  • gemas de ovo
    12
  • água
    500 g
  • açúcar
    500 g
Cobertura
  • açúcar
    120 g
  • manteiga s/ sal à temperatura ambiente
    180 g
  • leite
    60 g
Montagem
  • amêndoa granulada torrada, mais q.b. p/ decorar
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fatia

Natrium 169.5 mg
Eiwitten 25.5 g
Calorieën 6569.6 kJ / 1570.2 kcal
Vetten 60.4 g
Vezels 10.4 g
Verzadigd vet 18.9 g
Koolhydraten 246.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...